Néha az utolsó pillanatban híják sürgős találkozóra, a videó tolmácsolás megoldhatja a brit jelnyelvi tolmács rövid időn belüli megszerzésének problémáját.

Mi a videó interpretáció?

A videó tolmácsolás távoli jelnyelvi tolmács szolgáltatás video telefonton vagy más eszközön keresztül. Általában rövid időn belül rendelkezésére áll a legfeljebb 30 percig tartó megbízásokra vonatkozik.

Ez egy alacsony költségvetésű szolgáltatás, mivel általában gyorsan történik a foglalás, ez azt jelenti hogy az utolsó pillanatban sürgős találkozók esetén vehető igényben.

Milyen felszerelésre van szüksége?

A szolgáltatást akkor használhatja, ha számítógépe vagy táblagépe van és webkamerája, megbízható internetkapcsolattal vagy videó telefonnal rendelkezik.

Mikor kell használni a videó interpretációt?

Bár a legtöbb értelmezés szemtől szembe kerül, egyes szerveztek a mostantól videó tolmácsolást kínálnak, ezzel megoldják azt hogy akár rövid időn belül is tudnak tolmács szolgáltatást nyújtani. De csak rövid feladatokra alkalmas 10 perctől 30 perces idő intervallumra terjed ki ez a szolgáltatás.

Titoktartás Ahogy a szemtől szembe történő beszélgetésnél is ebben az esetben is bizalmasan kell kezelni az információkat. A videó telefonon azonban nem alkalmas az érzékeny jellegű feladatokra. Ha többet szeretne megtudni, a videó interjúkat is igénybe vehet, látogasson el a kommunikációs támogatáshoz.