Turizmus, vendéglátás szakmák hallássérülteknek

barista01_200

Barista szakma

A barista a kávé főzésének és felszolgálásának szakértője. Ez egy viszonylag új szakma, ami számos országban egyre fontosabbá válik.
pincer02_200

Bármixer szakma

A pultosi szakma nemcsak különleges tudást és szakma iránti elköteleződést kíván, hanem megfelelő hozzáállást és intelligenciát is.
cukr02_200

Cukrász szakma

A cukrász tésztákat, pl. süteményeket, édességeket, jégkrémeket állít elő. A cukrász felelős az édességhez szükséges hozzávalók és a félkész termékek készítéséért.
pincer01_200

Pincér szakma

Ahhoz, hogy jó pincér legyen, az egyénnek szeretnie kell a szakmát, és egyesítenie kell önmagában a pincéri hivatáshoz elengedhetetlen összes tulajdonságot.
kertesz01_200x

Kertész szakma

A kerti munkás vállalkozhat kerti dísznövények telepítésére, díszfák, díszcserjék gondozására stb.
sef01_200

Séf szakma

Egy szakács vagy egy séf elkészíti az éttermi vendégek számára azokat az ételeket, melyeket egy reggelin, ebéden vagy vacsorán szolgálnak fel.
szobalany

Szobalány szakma

Szobákat kell takarítania, bútorokat tisztítani, szellőztetni, megágyazni, a fürdőszobát rendbe rakni, szemetet kivinni stb.
pek01_200

Pék szakma

A pék kenyérféleségeket, péksüteményeket és egyéb – tojással, margarinnal dúsított – termékeket készít.
londiner01_200

Londiner szakma

A londiner szakmája az egyik legfontosabb szakma a szállodaiparban, mert közvetlen és folyamatos kapcsolatot tart fent a vendégekkel.
karbant01_200

Karbantartó szakma

A karbantartó segít egy hotel megfelelő működésének fenntartásában, biztonságos és kényelmes lakókörnyezet biztosít a vendégek és a személyzet számára.
gor-len

Szakmák lengyel és görög jeleléssel

Nézd meg, hogy jelelik el az adott szakmai kifejezéseket lengyel vagy görög nyelven!